Рецепт успіху в ресторанному бізнесі: випускники МІМ на екскурсії в Salateira
25 квітня 2018
Salateira - один з найуспішніших ресторанних бізнес-проектів. Менш ніж за 8 років творці Salateira зуміли перетворити один ресторан, розташований в столичному ТРЦ, в популярну мережу, представлену не тільки в Україні, а й за її межами. У чому ж «рецепт» успіху Salateira, які тренди в ресторанному бізнесі допомогли його досягти і як швидко окупаються інвестиції в подібний бізнес, в ході екскурсії для випускників та слухачів навчальних програм в Бізнес-школі МІМ розповів co-founder мережі Олександр Савілов.
Під час візиту в Salateira випускники та слухачі МІМ отримали можливість не тільки поспілкуватися з засновниками та керівництвом компанії, а й подивитися, як працює бізнес зсередини. Екскурсію по ресторану проводив Максим Пручай, директор з розвитку Salateira.
Подібні виїзні зустрічі на виробничих майданчиках допомагають слухачам МІМ на реальних прикладах побачити, як правильно вибудовувати бізнес-процеси, впроваджувати інноваційні методики управління і імплементувати успішні підприємницькі моделі в умовах кон'юнктури українського ринку.
Зокрема на зустрічі з Олександром Савіловим МІМівці обговорили питання правильного вибору локації для ресторану, необхідні умови для організації сервісу доставки, а також перспективи придбання франшизи Salateira, розмір вкладень і терміни окупності інвестицій в бізнес-проект.
Довідково: екскурсія в мережу ресторанів Salateira відбулася 24 квітня за підтримки Першої школи франчайзингу, cоорганізатором виступила компанія Franchise Group - консалтинг у сфері франчайзингу для малого і середнього бізнесу.